Què pots fer amb Le Sound Truck?

CONCERTS

Le Sound Truck et permet muntar petits concerts a carrers i places.
Les dimensions de la plataforma poden ubicar a una formació de 5 músics amb comoditat.
Està equipat amb un sistema de so modular de 10.000w, amb el que podràs cobrir un aforament de fins a 500 persones.

P.A de 10.0000w ·4 Monitors ·Set de microfonia ·Taula de so digital ·Equip de llums bàsic.
·Ràpid de muntar i ràpid de recollir ·Pràctic al 100 %.

DISCOTECA MÒBIL ITINERANT

Puja al teu DJ i fes que volti per tots els carrers de la vila, porta la festa fins a l’últim racó o plaça fent ballar la gent amb els millors ritmes. Les seves reduïdes dimensions permeten una gran mobilitat.
Fes que la rua sigui més llarga i més animada.
El seu equipament el fa totalment autònom, evitant necessitar suport extern.

DISCOTECA MÒBIL ESTÀTICA

Instal·la la teva festa a qualsevol lloc, per més amagat que sigui, imagina un espai ideal i allà ens plantem. Amb un sol element tindràs escenari, equip de so i de llum espectacular, tu només hauràs de posar el públic.

RUES PER FESTES

Els 14m quadrats de plataforma amb rodes et permetran participar en rues, desfilades o qualsevol tipus de festa en la que necessitis estar en moviment contínuament.

10.000w de so adaptable ·Generadors autònoms incorporats ·Equip de llum ·Et garanteixen hores de passejar per carrers i places.

ESCENARI PER ENTREGA DE PREMIS, MITINGS, ETC…

Per qualsevol activitat cultural o esportiva, sempre necessites un escenari i un equip de so.
Amb Le Sound Truck, tindràs tot el conjunt a un preu més econòmic, podràs fer el muntatge en 30 minuts i la recollida en 25 minuts, deixant lliure la plaça o carrer ràpidament.
Equipat amb fons i faldons, quedarà vestit perquè la teva entrega de premis quedi més lluïda.

PROMOCIÓ DE PRODUCTES

Amb el format mòbil de Le Sound Truck, podràs preparar qualsevol campanya de promoció de productes, muntant un punt d’informació que podràs traslladar d’un costat a un altre, així arribaràs a més públic d’una manera immediata, directa i impactant.

CAMPANYES PUBLICITÀRIES

Puja el teu producte a sobre de Le Sound Truck i fes que volti per tot arreu. És la forma més practica, efectiva i visual d’apropar el que ofereixes al públic. Podem oferir també falques sonores a mida.

PERSONALITZACIÓ AL TEU GUST

Le Sound Truck té un color neutre, perquè hi puguis posar la decoració que vulguis. Pots posar en vinil els teus logos corporatius, i dissenyar les campanyes a mida, perquè siguin el més atractiu possible.